Η παιδική μας ομάδα έδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι σκληρή και δικαίως πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που έγινε με την ομάδα του Γ. Αθλ. Σ. Αμφισσας στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής για τον Δ’ όμιλο στο πρωτάθλημα των παίδων της ΕΣΚΑΣΕ. Με άμυνα για σεμινάριο και με έναν εξαιρετικό Τασούλα που έβαλε 11 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας κέρδισε 48-58 και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στην Β’ φάση. Ο Κένταυρος ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρόλο που η ομάδα της Αμφισσας έφτασε σε απόσταση αναπνοής (40-42), με κύριο εκφραστή της τον Λιαράκη (28 π.), τα παιδιά μας έδειξαν ότι έχουν ψυχή και ότι η ομάδα είναι φτιαγμένη από μέταλλο. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από Ροζάνα και Παππά. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν επίσης οι Ψιλόπουλος, Μπεζεντές, Σταμούλης και Παππάς. Τα παιδιά έκανα το καλύτερο δώρο στον coach Βασίλη Ροζάνα ο οποίος είχε τα γενέθλια του και το γιόρτασαν με την ψυχή τους. Μπράβο στην ομάδα μας!!!

Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 20/11/2021 με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Λιβαδειάς.

Διαιτητές: Γερονικολός-Χριστοδούλου Σπ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-15, 23-31, 40-42, 48-58.

ΓΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ (Παπαθεοχάρης): Βελέντζας, Βαρκούτας, Κωνσταντίνου 5, Λιαράκης 28, Κοκολόγος 1, Κοντογεώργος, Καραπλής, Παναγιωτόπουλος 2, Μελετίου, Μαμαρέλης 10, Δελμούζος 2, Κατσίμπρας.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Ροζάνας-Παππάς): Σταμούλης 9, Μιχαλόπουλος, Κούτρος, Ψιλόπουλος 7 (1), Μπεζεντές 6, Φίκας 2, Παλιγγίνης, Παππάς 9 (1), Κόλλιας, Βαρέλας, Τασούλας 25 (2), Λαζινός.

Πηγή: StereaBasket.gr