Την Κυριακή 10/04/2022 η ομάδα των παίδων μας του Κενταύρου έπαιξε στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας τον ημιτελικό για το final-4 του πρωταθλήματος των παίδων της ΕΣΚΑΣΕ με αντίπαλο τον Πρωτέα Σχηματαρίου.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από οπαδούς κυρίως του Κενταύρου η ομάδα μας ηττήθηκε με 56-34 και το όμορφο ταξίδι της ομάδας του Ροζάνα και του Παππά έφτασε στο τέλος του.

Ο Πρωτέας, όντας αήττητος τη φετινή σεζόν, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και πήρε διαφορά ασφαλείας με το ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 35-15.

Πολύ σκληρό παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια και από τις δύο ομάδες. Ο Κένταυρος μας ήταν ανταγωνιστικός στο δεύτερο ημίχρονο και ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη και έτσι το σκορ έληξε 56-34 για τον Πρωτέα. Παρά την απογοήτευση για την ήττα θα πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά από όλο αυτόν τον μαραθώνιο της ομάδας μέχρι να φτάσει να ανταγωνίζεται στο final-4, σημαντικό επίτευγμα για τον σύλλογο και ιδίως για τα παιδιά.

Επίσης οφείλουμε να σταθούμε στην τρομερή παρουσία των φιλάθλων στον αγώνα μας οι οποίοι στήριξαν τους παίδες μας και ήταν πάντα δίπλα τους καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά διότι όλη τη σεζόν η προσπάθεια τους ήταν συγκινητική. Οι παίδες μας τερμάτισαν πρώτοι στην α’ φάση στον όμιλο τους με σκορ εφτά νίκες και μία ήττα και δεύτεροι στον όμιλο τους στην β’ φάση με 4 νίκες και μία ήττα φτάνοντας πανάξια στις 4 καλύτερες ομάδες και στο final-4.

Εξαιρετική δουλειά από το προπονητικό επιτελείο, τα παιδιά έπαιξαν ωραίο μπάσκετ αυτούς τους 7 μήνες και αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια.

Μπράβο μάγκες, φτάσατε το όνομα του Κενταύρου μας πολύ ψηλά, είμαστε όλοι πολύ περήφανοι!!!

Διαιτητές: Καραμπιτσάκος-Σπυρόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-10, 35-15, 43-25, 56-34.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Χαντζής-Ευμορφοπούλου): Χαλάτσης 19, Μπέτα 6, Μπισούκου 2, Χαντζής Κ. 20 (3), Ντανάσης, Κατσιμήτρος, Τσιώλης 4, Βόγγελης 3 (1), Ευαγγελούλης, Παλούκης, Σεφέρης, Χαντζής Γ. 2.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Ροζάνας-Παππάς): Σταυρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Κούτρος 2, Ψιλόπουλος 5 (1), Μπεζεντές 7 (1), Φίκας, Κιούσης, Παππάς 1, Κόλλιας, Σταμούλης 11, Τασούλας 8, Λαζινός.

Πηγή: stereabasket.gr