Τη Κυριακή 17/10 το Αντρικό του Κένταυρου Λιβαδειάς θα δώσει το πρώτο ματς της σεζόν 2021/22 για τον Β’ Όμιλο της Β’ ΕΣΚΑΣΕ με αντίπαλο τον Μεδεών Άσπρων Σπιτιών.

Όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Διστόμου στις 19.00 θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολισμού.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μάρκου με αφορμή την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων δήλωσε τα εξής στο kentaurosbc.gr:

Αυτό που έχω πει στους παίκτες είναι πως θέλω σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση μα παρουσιάζουμε μια ομάδα που θα προσπαθεί πολύ, μια ομάδα που θα έχει καλή αγωνιστική και εξωαγωνιστική εικόνα, μια ομάδα που θα αποπνέει “υγεία”! Κάθε αγώνα θα τον βλέπουμε ξεχωριστά σαν ένα μικρό βήμα μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Αν εμείς σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση έχουμε δώσει το 100% του εαυτού μας και έχουμε φτάσει στα όριά μας, σίγουρα θα είμαστε γεμάτοι και ευχαριστημένοι και στο τέλος θα κάνουμε αγωνιστικό “ταμείο” να δούμε που μας έφτασε αυτή η προσπάθεια.

Αντίστοιχα ο αρχηγός της ομάδας  Κώστας Κολιούκος μας ανέφερε:

Εύχομαι να έχουμε υγεία, να αρχίσει και να τελειώσει κανονικά η χρονιά και είμαι πολύ αισιόδοξος πως θα παίξουμε ωραίο μπάσκετ.

Venue

Δίστομο