Το τετραήμερο 23-26 Ιουνίου 2022 ο σύλλογος μας πραγματοποίησε το καλοκαιρινό του camp το οποίο είχε σκοπό να προσελκύσει νέα παιδιά, να μάθει τις αξίες του αθλήματος καθώς και να ευχαριστηθούν οι μικροί μας φίλοι παιχνίδι.

Το τετραήμερο αυτό ήταν πλούσιο σε δραστηριότητες και ευχαριστούμε τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, διατροφολόγος στην Λιβαδειά, μίλησε για τη σωστή διατροφή που θα πρέπει να λαμβάνει ένας άνθρωπος και ειδικότερα ένα παιδί που ξεκινάει στον αθλητισμό.

Η Κωνσταντίνα Γέρου, ψυχολόγος στην Λιβαδειά, μίλησε για την αξία της συνεργασίας και του ομαδικού πνεύματος.

Ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής της ΕΟΚ Αργύρης Κουβάρας αναφέρθηκε στον υγιή ανταγωνισμό μαθαίνοντας παράλληλα μυστικά του αθλήματος στα παιδιά μας.

Επίσης το παρόν έδωσε ο πρόεδρος Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ κ. Χρήστος Αλογοσκούφης όπου του απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά του στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα όπου μας τίμησε με την παρουσία του και τον ευχαριστούμε για όλη τη στήριξη που παρείχε και συνεχίζει να παρέχει στο σύλλογο μας.

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε επίσης ο Μιχάλης Σύρος ο οποίος είναι ο φροντιστής της ομάδας και βοηθάει ανελλιπώς επί σειρά ετών και τον ευχαριστούμε πολύ!

Πραγματοποιήθηκαν επίσης πολλοί διαγωνισμοί και δόθηκαν μετάλλια και βραβεία. Το camp στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς πήραν μέρος πολλά παιδιά και στο τέλος χαρήκαμε όλοι μαζί, παιδιά, προπονητές και διοίκηση!!!

Ραντεβού τη νέα σεζόν τον Σεπτέμβριο!!!

Καλό καλοκαίρι!!!