Την Παρασκευή 18/03/2022 πραγματοποιήθηκε ανεπίσημος φιλικός αγώνας των παμπαίδων μας γεννημένων το 2007 με τους αντίστοιχους παμπαίδες του Απόλλωνα Λιβαδειάς στο κλειστό της Λιβαδειάς.

‘Επειτα από πρόσφατη απόφαση της Ε.Ο.Κ. τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2007 θα μετέχουν στο πρωτάθλημα των παμπαίδων και ως εκ τούτου δημιουργήθηκαν 2 ομάδες παμπαίδων για τον Κένταυρο, η μία με παιδιά γεννημένα το 2007 και η άλλη με παιδιά γεννημένα το 2008-2009. Ο σύλλογος μας έχει πολλά παιδιά σε αυτές τις ηλικίες κάτι που δείχνει τη δουλειά που γίνεται στο προπονητικό stuff και στη διοίκηση.

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2007 ήδη έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια διότι έχουν συμμετάσχει στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ και αυτό το φιλικό ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Ο κόουτς Παππάς δοκίμασε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεση του, η ομάδα μας έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα και βγήκαν αρκετά θετικά συμπεράσματα μιας και η έναρξη του παμπαιδικού πρωταθλήματος ξεκινάει πολύ σύντομα.

Μπράβο παιδιά, καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα που έρχεται!!!

Ο κόουτς Παππάς χρησιμοποίησε τους παρακάτω:

Καραμάνης, Μιχαλόπουλος Ασ., Σταυρόπουλος, Παλιγγίνης, Μπουζάς, Κούτρος, Φίκας, Ζώγας, Βαρελάς.