Η εφηβική μας ομάδα κατάφερε να περάσει στην β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ με κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σαν καλύτερη τρίτη στον όμιλο της και το Σάββατο 29/01/2022 έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι για τη νέα χρονιά με την ομάδα του Μπούκαλη εκτός έδρας.

Η ομάδα μας δεν ήταν καλή στα πρώτα δύο δεκάλεπτα και μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου οι γηπεδούχοι έφτασαν να κερδίζουν και με 17π. διαφορά. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα έβγαλε ψυχή και με τεράστια αποθέματα έκανε μία τρομερή προσπάθεια και ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο παίχτηκε ωραίο μπάσκετ με τρομερές εντάσεις και έντονες συγκινήσεις. Η ομάδα μας πλησίασε στον πόντο και με το σκορ να είναι 60-59 για τον Μπούκαλη το σύνολο του coach Μάρκου είχε την τελευταία επίθεση αλλά το σουτ του Σώκου για τη νίκη δεν βρήκε στόχο και το ροζ φύλλο πήγε στους γηπεδούχους.

Ο Πανουργιάς με τον Τασούλα ήταν εξαιρετικοί με 21π. και 18π. αντίστοιχα και ακολούθησαν οι Κατσαρός (11π.) και Σταμούλης (8π.).

Συγκινητική προσπάθεια ομαδάρα, δείξατε καρδιά και ψυχή και το σημαντικότερο ήταν ότι δεν τα παρατήσατε ποτέ.

Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

Επόμενο παιχνίδι για την εφηβική μας ομάδα το Σάββατο 05/02/2022 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Λιβαδειάς με αντίπαλο τον Σύλλα.

Διαιτητές: Πατάγιας-Χουσιάδας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-11, 36-26, 50-43, 60-59.

ΜΠΟΥΚΑΛΗ (Πιτσιλιώνης): Κιαμούρης 15, Πατάγιας, Γεωργούσης 2, Αντωνόπουλος 12, Παπαδήμας Παν. 2, Λεπίδας 4, Λαμπρακόπουλος 2, Παπαγεωργίου Νικ. 1, Παπαδήμας Κ. 5, Παπακώστας, Παπαγεωργίου Φιλ. 15 (1).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Μάρκου): Κατσαρός 11, Σώκος 1, Παλέτας, Ψιλόπουλος, Μπεζεντές, Παπαθανασίου, Παππάς Ζ., Πανουργιάς 21, Σταμούλης 8, Βαρουξής, Τασούλας 18 (2).

Πηγή: strereabasket.gr