Την Κυριακή 17/04/2022 η αντρική μας ομάδα γνώρισε την ήττα για τον πρώτο αγώνα της για τα playoff ανόδου στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ στο κλειστό της Λιβαδειάς με σκορ 65-82 από την ομάδα της Καρύστου.

Σκληρό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ τη νίκη, δυστυχώς για τον Κένταυρο μας η Κάρυστος χαμογέλασε στο τέλος και πήρε το ροζ φύλλο.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο βρέθηκε να κυνηγάει την Κάρυστο στο σκορ. Καλό μπάσκετ οι άντρες μας βρίσκονταν κοντά στο σκορ με την τρίτη περίοδο να λήγει 58-58.

Στην τέταρτη περίοδο οι αντίπαλοι βάζοντας μεγάλα σουτ στα πρώτα 2 λεπτά ξέφυγαν με 8 οκτώ πόντους και η ομάδα μας βρέθηκε να κυνηγάει ξανά αλλά η κούραση και η αστοχία έπαιξαν το ρόλο τους και δικαίως ήρθε η ήττα με σκορ 65-82.

Παρά την ήττα η ομάδα μας έπαιξε καλά και χρειαζόταν απλά και λίγη τύχη παραπάνω. Ο Κένταυρος μας θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό του και να δείξει πόσο σκληρός και ανταγωνιστικός είναι στα επόμενα παιχνίδια με σκοπό να φτάσει να πάρει το εισιτήριο για την άνοδο.

Μπράβο στο σύνολο του Μάρκου για την τρομερή προσπάθεια απέναντι σε μία δύσκολη και ποιοτική ομάδα.

Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με την ΑΓΕΧ.

Διαιτητές: Κοτσιμπός-Ζαφείρη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-22, 39-44, 58-58, 65-82.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Μάρκου): Κολιούκος 9, Κατσαρός 1, Βισβίκης 4, Παππάς 14 (1), Λαμπριτζής, Χαλβατζής, Λιαμπότης, Ψιλόπουλος 11 (1), Πανουργιάς 4, Καρφάκης 8, Σκαλτσάς 14.

Α.Ε. ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Δημητρίου): Σφυρίδης, Δρόσος, Παρασκευόπουλος 21 (1), Παπαδημητρίου, Ροδολάκης 3 (1), Κάππος 5 (1), Φρουσκλιάς 41 (7), Παπαϊωσήφ 12.

Πηγή: stereabasket.gr