Την Δευτέρα 07/02/2022 στο κλειστό της Λιβαδειάς ο σύλλογος μας έκοψε την πίτα του για τη νέα χρονιά για τα τμήματα του ανδρικού και του εφηβικού με τον αθλητή μας Δημήτριο Καρφάκη να είναι ο τυχερός καθώς κέρδισε το φλουρί στην παρθενική του σεζόν στην ομάδα μας, του ευχόμαστε κάθε τύχη και να έχει μία καλή, υγιής και νικηφόρα μπασκετική χρονιά!!

Ελπίζουμε το 2022 να είναι ένα έτος με υγεία και πολλές επιτυχίες για τον Κένταυρο μας. Ο κορονοϊός έχει στερήσει πολλά από τους αθλητές όλων των τμημάτων και ευχόμαστε από καρδιάς να προσέχουμε όλοι για να εξαλειφθεί τελείως και να απολαμβάνουμε το άθλημα που αγαπάμε χωρίς περιορισμούς και μέτρα.

Βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν και τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη. Η ανδρική μας ομάδα βρίσκεται πρώτη και αήττητη στον όμιλο της, και το εφηβικό συνεχίζει και παίζει στην δεύτερη φάση. Η χρονιά εξελίσσεται ιδανικά για τον Κένταυρο, όλοι έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα και η προσπάθεια αποδίδει καρπούς. Τόσο η διοίκηση όσο και οι προπονητές με τους παίκτες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο.

Καλή συνέχεια ομαδάρες και καλή χρονιά σε όλους!!!