Στο τοπικό ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Λιβαδειάς το Σάββατο 20/11/2021 για την κατηγορία των παίδων η ομάδα μας κέρδισε άξια και δίκαια την αντίστοιχη του Απόλλωνα. Σε ένα αρκετά γεμάτο από κόσμο γήπεδο οι παίδες μας έπαιξαν με καρδιά και με ψυχή και ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα. Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά και οι παίκτες μας μπήκαν έτοιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 33-18. Ένας ψυχωμένος Τασούλας που έβαλε 26 πόντους οδήγησε την ομάδα σε μια σπουδαία νίκη. Άξιοι συμπαραστάτες οι Σταμούλης, Μπεζεντές, Ψιλόπουλος, Παππάς και Κούτρος οι οποίοι πραγματοποίησαν και οι ίδιοι σπουδαία εμφάνιση βάζοντας κρίσιμα καλάθια και παίζοντας τρομερή άμυνα. Το παιχνίδι ήταν σκληρό και έντονο αλλά και οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο μπάσκετ με τον Κένταυρο μας να χαμογελάει στο τέλος και να παίρνει μία σπουδαία νίκη με 58-54. Τρομερό κοουτσάρισμα από τον Ροζάνα. Οι παίδες μας έκαναν ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Επόμενο και τελευταίο ματς για την πρώτη φάση για τους παίδες μας το εκτός έδρας ματς με την Ιτέα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/12/2021.

Πολλά μπράβο για την παιδική μας ομάδα!!

Διαιτητές: Τσόκανος – Βιορές.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-12, 33-18, 49-37, 58-54.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Ροζάνας – Παππάς): Βαρελάς, Μιχαλόπουλος 1, Κούτρος 8, Ψιλόπουλος 8 (2), Μπεζεντές 4, Φίκας 4, Ματθαίου, Παππάς 5 (1), Κόλλιας, Σταμούλης 2, Τασούλας 26 (2), Λαζινός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Βέλλιος – Ντάλλης): Κρίκος, Αλλιάϊ 17 (2), Γέρος 12, Τσαντζούρης, Κεράστας, Τσούρας 3, Πλιάκας 4, Παντίσκας 13 (1), Παναγιωτίδης, Σαρίδης, Γιαννούλης, Πιπινής 5.

Πηγή: StereaBasket.gr