Η αντρική ομάδα μας ξεκίνησε με το ‘δεξί’ τις υποχρεώσεις της για τον Δ’ όμιλο της Β’ΕΣΚΑΣΕ. Παίζοντας εκτός έδρας στο κλειστό του Διστόμου με την ομάδα του Μεδεώνα την Κυριακή 17.10.2021 ο Κένταυρος μπήκε δυνατά από την αρχή και πήρε προβάδισμα με 10 πόντους διαφορά. Ήταν ανώτερος σε όλο τον αγώνα και η διαφορά εκτοξεύθηκε ακόμα και στους 20 πόντους. Η ομάδα του Μεδεώνα αντέδρασε στην τρίτη περίοδο με κύριο εκφραστή της τον Ηλία Ευθυμίου ο οποίος σημείωσε 22 πόντους και η διαφορά κατέβηκε στους 10 αλλά ένα τρίποντο του αρχηγού Κώστα Κολιούκου επανέφερε την ισορροπία. Ο coach Μάρκου δοκίμασε αρκετούς νέους και έβγαλε πολλά θετικά συμπεράσματα. Παππάς και Καρφάκης εκ των κορυφαίων και η νίκη ήρθε εμφατικά με σκορ 59-78.

Σε δηλώσεις μετά τον αγώνα ο αρχηγός μας είπε ‘Πάντα τα πρώτα ματς είναι δύσκολα αλλά η ομάδα έπαιξε καλά, πάμε δυνατά και ταπεινά’ ενώ ο έφορος της αντρικής ομάδας μας Χαράλαμπος Τσιφής ανέφερε ‘Κάθε αρχή και δύσκολη, είμαστε ικανοποιημένοι και τα όποια λάθη έγιναν θα διορθωθούν, καλή μπασκετική χρόνια και συγχαρητήρια στα παιδιά’.

Η νίκη αυτή διόλου τυχαία είναι διότι η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει τρομερή προετοιμασία και παίζει εξαιρετικό μπάσκετ κατά διαστήματα.

Διαιτητές: Ντάνος-Τσόκανος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-27, 12-18, 14-9, 18-24.

ΜΕΔΕΩΝ (Αριδάς): Παπαθεοδώρου, Κόλλιας 3, Σωτηρίου 5, Αναστασίου 7 (1), Σταυρίδης 8 (2), Αριδάς 6, Ευθυμίου 22 (1), Καρναχωρίτης 8.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Μάρκου): Βισβίκης 4, Σώκος  2, Κόλλιας, Παππάς 16 (2), Παπαϊωάννου, Μάρκος 2, Τασούλας 2, Ψιλόπουλος 13, Πανουργιάς 6, Καρφάκης 13, Κολιούκος 12 (2), Σκαλτσάς 8.

Πηγή: StereaBasket.gr