Ο Κένταυρος επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά για ποιόν λόγο βρίσκεται δικαίως πρώτος στο στον β’ όμιλο για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ κερδίζοντας τον Σύλλα Αιδηψού στο κλειστό της Λιβαδειάς το Σάββατο 26/02/2022 με σκορ 59-43.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας χτίζοντας διαφορά 10-12 πόντων παίζοντας ωραίο μπάσκετ στο οποίο δεν έλειψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Όλοι οι παίκτες του Μάρκου ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι συνεισφέροντας τα μέγιστα με τον αρχηγό Κολιούκο να παίζει τρομερή άμυνα στον Ρουμελιώτη, με τον Κατσαρό να προσφέρει σημαντικές βοήθειες σε άμυνα και επίθεση και με τον Παππά να κάνει το καλύτερο φετινό του παιχνίδι βάζοντας 20 πόντους. Παράλληλα οι ψηλοί μας Καρφάκης και Σκαλτσάς καθάρισαν πολλά αμυντικά ριμπάουντ κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το έργο της ομάδας μας.

Ο Κένταυρος μας δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Σύλλα για να μπει στο ματς. Το αποτέλεσμα ήταν μία άνετη και δίκαιη νίκη για το αντρικό μας το οποίο συνεχίζει το νικηφόρο και αήττητο σερί του με 11 στις 11 νίκες παραμένοντας πρώτο στον όμιλο του.

Επόμενο παιχνίδι με την ομάδα του Μώλου εκτός έδρας.

Συγχαρητήρια μάγκες, συνεχίζουμε!!!

Διαιτητές: Χουγιάζος-Τσόκανος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-5, 31-20, 44-32, 59-43.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Μάρκου): Κατσαρός 2, Βισβίκης 3 (1), Παππάς 20 (3), Κολιούκος 10 (1), Χαλβατζής, Κόλλιας, Λιαμπότης 2, Ψιλόπουλος 7 (1), Λαμπριντζής 2, Καρφάκης 5, Σκαλτσάς 6, Πανουργιάς 2.

ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ (Ρουμελιώτης Α.-Παπαργυρόπουλος): Αγαπητός, Αγκόλλι, Φώτου 6 (1), Φακίτσας 5 (1), Ρουμελιώτης 20 (4), Χράπαλος 3 (1), Πρένγκα Τ., Φακίτσας Κ. 2, Πρένγκα Ν. 7, Καβουσανάκης.

Πηγή: stereabasket.gr