Η αντρική μας ομάδα δεν τα κατάφερε μέσα στον Μώλο και έκανε την πρώτη της ήττα με σκορ 59-48 στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ για τον β’ όμιλο την Κυριακή 13/03/2022.

Ο Μώλος παρουσιάστηκε έτοιμος και έβαλε δύσκολα στο σύνολο του Μάρκου το οποίο παρατάχθηκε χωρίς έναν εκ των βασικών πυλώνων της ομάδας, τον Θάνο Παππά, ο οποίος ήταν απών.

Οι άντρες μας ήταν πίσω αλλά κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στο τέλος όμως η ομάδα του Μώλου χαμογέλασε και πήρε τη νίκη.

Επιθετικά η ομάδα δεν έπιασε τα συνηθισμένα επίπεδα απόδοσης και φαίνεται και από τους συνολικούς πόντους, αμυντικά προσπάθησε αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Ψιλόπουλος και Καρφάκης οι καλύτεροι με 17π. και 10π. αντίστοιχα.

Παρά την ήττα ο Κένταυρος μας παραμένει στην κορυφή του ομίλου με δύο παιχνίδια να μένουν για την ολοκλήρωση των παιχνιδιών του ομίλου. Καθώς η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα playoff για την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ απομένει να δούμε σε ποιά θέση θα τερματίσει διότι η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο θα ξεκινήσει τους αγώνες στα playoff με +1 βαθμό.

Επόμενη και προτελευταία αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται τον Ατλα Καρπενησίου στο κλειστό της Λιβαδειάς.

Συνεχίζουμε δυνατά Κενταυράρα.

Διαιτητές: Ζαφείρη-Χουσιάδας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-11, 29-24, 41-37, 59-48.

ΜΩΛΟΣ (Γρίβας): Παπανικολάου, Πολύμερος 11 (2), Καλοβελώνης, Βλασσόπουλος 22 (2), Κατσιάνος, Κεράτσας, Νικολάου 6, Χάϊτα 4, Κατσομήτρος 4, Μιχαλίτσης 5, Φούντας 7 (1).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Μάρκου): Κατσαρός 2, Βισβίκης 1, Σταμούλης, Χαλβατζής, Σώκος, Μάρκος, Πανουργιάς 2, Ψιλόπουλος 17, Λαμπριτζής 2, Καρφάκης 10, Κολιούκος 6, Σκαλτσάς 8.

Πηγή: stereabasket.gr