Με σπουδαία νίκη συνέχισε το παιδικό μας την πορεία του στην β’ φάση για τον β’ όμιλο στο πρωτάθλημα των παίδων της ΕΣΚΑΣΕ στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής με αντίπαλο τα εκπαιδευτήρια Μπούκαλη με σκορ 51-31 στο κλειστό της Λιβαδειάς στις 25/03/2022.

Από την αρχή φάνηκε ποιος θα είναι το αφεντικό και με σπουδαία άμυνα η ομάδα μας δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους για να απειλήσουν. Αρκετά καλή η απόδοση των παίδων οι οποίοι μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις, με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ροζάνα και του Παππά έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Σταμούλης και Ψιλόπουλος κυριάρχησαν επιθετικά και το τελικό σκορ ήρθε εύκολα, άνετα και δίκαια.

Το μυαλό όλων βρίσκεται στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Ιτέα εκτός έδρας όπου θα παιχτεί η πρόκριση στο final four για την ομαδάρα μας.

Μπράβο παιχτούρες, συνεχίζουμε!!!

Διαιτητές: Χουγιάζος-Γερονικολός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-4, 21-8, 37-19, 51-31.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Ροζάνας-Παππάς): Βαρελάς, Σταυρόπουλος, Κούτρος 2, Ψιλόπουλος Αθ. 13 (1), Μπεζεντές 6 (1), Φίκας 2, Ματθαίου, Παππάς Ζ. 4, Κόλλιας Λ., Κιούσης 2, Τασούλας Κ. 2, Σταμούλης 20.

ΜΠΟΥΚΑΛΗ (Πιτσιλιώνης): Αντωνόπουλος 2, Μαφούνης 2, Κουφοκώστας, Τριανταφύλλου 3, Μαυράκης 2, Σακκάς 2, Καναβός, Γιούσιος, Παπακώστας 5, Παπαγεωργίου 15 (1).

Πηγή: stereabasket.gr